Facebook Dating application comment, hoe werkt Facebook Dating?


Facebook Dating application comment, hoe werkt Facebook Dating?

Tinder opgepast! Tegenwoordig kunnen i namelijk ook daten via Facebook. Heel eenvoudig, door een most datingprofiel aan te maken in de- gewone Myspace software. Daarmee kun je men and women swipen uit je regio, zien welke van je Myspace vrienden stiekem een oogje op je hebben durante makkelijk vrijgezellen ontmoeten pass away dezelfde interesses hebben als jij. Durante het mooiste van dat alles? Het try ook nog eens volledig gratis! Within the deze opinion bespreken we alle facetten van Facebook Matchmaking en hoe je emergency room zelf makkelijk durante snel mee aan de slag kunt gaan.

Storingen en problemen Myspace Dating

Sinds de lancering van Twitter Dating klagen gebruikers more de verschillende functies die niet goed werken, zoals matching, berichtenfunctie durante het aanpassen van je locatie. We raden daarom voorlopig af om Myspace Relationship te gebruiken. Als alternatief raden wij de gratis matchmaking software Lexa aan, klik hieronder om deze relationships application te downloaden.

Wat was Twitter Relationships?

Twitter Relationships are dating apps for teens de- dating services van Twitter. Je vindt deze functie gewoon terug als een los onderdeel inside the de- gewone Facebook application. Dat betekent niet dat iedereen pass away op Twitter actief are ook for the het datinggedeelte try te vinden, je moet je emergency room namelijk zelf specifiek voor aanmelden. Je krijgt dan een aside profiel dat alleen de andere american singles within the Myspace Relationship kunnen zien. Vervolgens kun je came across je datingprofiel swipen, matchen, zien wie van jouw bestaande Fb vrienden je al leuk vinden dentro de meer.

Hoe werkt Facebook Relationship dentro de hoe gebruik je de software?

Naast het matchen satisfied single men and women uit je eigen regio kun je bijvoorbeeld ook checken of enkele van je bestaande Myspace vrienden wellicht al een oogje op je hebben. Ook zijn emergency room groepen fulfilled gelijkgestemde single men and women waar je lid van kunt worden dentro de are het mogelijk om aan evenementen mee te doen. Het matchen werkt op een manier die veel doet denken aan Tinder. Je ziet dus telkens een enkel profiel en moet dat meteen beoordelen om de- volgende single te zien te krijgen. Als de ander je leuk vindt heb je een suits en kun je fulfilled elkaar chatten.

Account en profiel aanmaken

Wanneer je al top bent van Facebook try het back eenvoudig om ook een datingprofiel aan te maken. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Een Myspace Matchmaking profiel aanmaken

Wanneer je de- Facebook app al op je telefoon hebt staan kun je hele eenvoudig het datingdeel openen. Tik op menuknop rechtsboven for the het scherm en swipe het scherm omlaag youngster je de- knop Dating ziet staan. Tik daarop dentro de durante ga verder doorway op de- knop Aan de- slag te tikken. Je krijgt nu een korte introductie waar je came across de knop Volgende doorheen kunt bladeren. Dit gaat onder andere more de- manier waarop je privacy gewaarborgd is actually en de regels waar je je aan moet houden.

Profiel samenstellen

Op een bepaald second kom je bij de- stap waarin je jouw profiel kunt gaan samenstellen. De- gegevens perish emergency room al staan komen van je gewone Myspace profiel. Je kunt sommige velden desgewenst aanpassen, zoals je genderidentiteit, geboorteplaats, beroep en opleiding. Je naam en leeftijd kun je niet wijzigen.

Na het accepteren van het privacybeleid kun je aangeven satisfied welke mensen je wilt matchen (child, vrouw off iedereen) en wat voor type contact je zoekt. Je kunt kiezen uit chatten, vriendschap, relaxed times en een langetermijnrelatie maar er ook meerdere tegelijk selecteren. De volgende stap was het inschakelen van je locatie thru GPS en toestemming geven aan Facebook Relationships om dat signaal te gebruiken om matches inside je regio te zoeken. (Je locatie wordt dan bij benadering ook op je profiel getoond.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *