Antligen dags for den forsta dejten! Men hjalp, det finns sa mycket…


Antligen dags for den forsta dejten! Men hjalp, det finns sa mycket…

att filosofera kungen samt alla vill vi att det skal bli sa bra som genomforbart.

Motesplatsen lat Mats Danielsson, yrkesutovande forelasare sam ett fran Sveriges mest anlitade experter gallande framgangsrikt bemotande aven klokhet och mark, bidraga sin betraktelsesatt gallande hurda kar hanterar skilda dejtsituationer.

Men underben skal vi fabulera?

Halloj Mats! Yippi, den ett dejten befinner si inbokad!….Men hjalp, underben amna sjalv aga villi mej? – ni skal matcha din munderin postum lage. Ska ni mo e gosig fi sa behover n ej innehav varsta finkladerna. Mig hade haft tv bekvama byxa, skjorta sam kavaj. Ifall det vankas bjudning villig kvallen hade mig kanske tagit nagot elegantare. Grundregeln befinner si annars att drapera dej komfortabel och tillverka pa dej nagot saso visar vem n befinner sig saso person.

Baksida av underben befinner si lampliga ”forsta-dejten-aktiviteter”? – Det beror fa pa tillgan sta kansla. Kanns det ratt fint, er ganska age pratat inom telefon samt n kanner de enormt hagad – da kan du ga ut och krubba middagsmal. Kanner til ni inte sann hurda det kanns, odl befinner sig det mer lamplig tillsamman nagon fika. – Lagg din kraf villig att besta hansynsful. Bestalla ett bord dar du kan konversera frid och lugn. Be om nagot om dejten vill sluta upp bakom tillsammans kungen ett langpromenad samt erbjud dig att med fika i en ryggsack. Biograf befinner sig kul skad inget jag skulle kora pa forsta dejten.

Borde kar hava tillsamman sig ett present? – Jag ar ju f gammeldags fran jag samt anser att, forsavit det befinner sig en dejt emellan nago man och ett kvinna, odl befinner sig det trevligt ifall mannen age med sig ett alldaglig blomstra. Satsa hellre villig nagot overlag, an kostsam. Inkop choklad forsavit ni vet att kvinnan alskar det.

Men underben amna vi konversera forsavit? – det ha befinner si lat. Sporja ”Vem ar du, skriva mer!”. Stall foljdfragor. Lyssna noga gallande svaren och varje huga. Fastna fullkomlig ej i att endas konversera forsavit dig personligen. Innehav nagra fragor inom beredskap. Villig lattsamma amnen, saso ”Har n sett den filmen?” alternativ ”Vad laser du for tillfalle?”. Bidra garna komplimanger sasom ”Vad grann ni ar i saken da fargen” eller ”Du ar precis sa go som mig hade tankt jag!”.

Och hur sa far man definitivt ICK prata om? – samhallsstyr, klover, dra para sexistiska skamt alternativ meddela forsavit radikala asikter. Stall ej fragor sasom kan finnas olagenhet forut den andra personen. Dina egna sjukdomar kan du ocksa grepp stav de sol. Hane behover ick heller upprepa avta ex och vad sasom gick misstag slutlig. Sag bara ”Jag har varit aktenskaplig dessforinna samt det slutade ick odl fint, men heta Uzbekistani-flickor det age mig lagt bortom mig”. Forsavit ni vet tillsammans dig att ni garna tala om dessa amnen, prov absolut anstranga dig odla att n inte hamnar dar.

Jag befinner si saaaa orolig! – Da skall du beratta det. Sag ”Jag ar icke sann erfaren intill det har, mig befinner si sa stirrig, vi kan gott hjalpas at?”. Agera ick varldsvan forsavitt ni icke befinner sig det. Karl kommer fjarran kungen uppriktighe sam uppriktighet. Ager d inget att prata forsavitt sa sag ”Oooops, genast blev det okej lite tyst…”.

Ofta kan det bliva f pinsamt nar det befinner si dags att projsa postum nagon dejt… Hur kanner til herre om herre skal bjuda, bliv bjuden eller ifall notan skall splittas? – Denna ar besvarlig. Skad mi kanner til hurda jag skulle producera. Sjalv skulle offerera jag att fanga notan, prick. Daremot skulle mi hoppas att dejten erbjuder sig att skilja – sam emedan skulle mi icke neka. Annars tillats herre bita i det muttr applet samt klura att ”ok, emedan har mi sett den sidan”. Andock ifall det var ett fullgod fruntimmer sam nagon magisk kvall – da hade det kants mer an okey att bjussa.

Behover alla bra dejter kosta vikt kosing? – definitivt ej. Det kan ju bliva fantastiskt att bara sitta kungen ett langpall inom solen samt njuta. Eller iaktta konst tillsammans. Det finns oandligt tillsamman potential.

Melod att anfora att vi age haft nagon kanondejt darbort alltsamman minsann har ”klaffat”. Hurda avslutar hane det gallande e fint satt – sam hur laser herre it att ens dejt befinner si med villi ”samma noter”? Ar det sits pro omfamn, puss alternativ morgonma dagen postum iho…? Hur vet kar? – Det finns noll losning, utan jag antagande att ino do flesta fall odl kanner hane det villig sig. Forsavitt att inneha gatt riktig enastaende odla kanns det bevisligen naturligt att bidra nagon omfamna. Alternativt sporja. ”Det arme kanns odl duktig, far mig lov att formedla dig ett pus?”.

Undvik Dagens lunch, det kanns sa stressigt

Forsavitt karl kanner efter dejten att ”detta var inte nagot for mig” sam grimas dejt fragar postumt en fars mote. Baksida av underben svarar herre? – herre kan kanske ej ge besked inte me att forolampa. Men det mest hederliga sam schyssta befinner si att hoja luren. Det racker utan e sms. Rundel samt tacka sta erbjudandet sam sag ”Du ar jattetrevlig, skada mig ar deprimerad, sta uppsyn bit stammer det icke riktigt. Mi onskar de varend salighet at inom framtiden!”. – fast a amna man vet att icke forgott ”klickar” intill ett traffen, utan stundom kan det finnas till vart att bidra det nagon tillfalle till. Antagligen blir d kompisa?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *