Betalningar kungen Swipe-affair, hur ser de ut?


Betalningar kungen Swipe-affair, hur ser de ut?

Kungen anforande ifall integritet ar Swipe-affair sidan snarare andra. Sidan ar SSL-krypterad. Detta innebar att det du gor dar kommer att lamnas ifred. De inneha heller aldrig blivit hackade, sa pa det omradet ar det odiskutabelt.

Granssnitt

Deras sida ar typ lattanvand. Den har ett rent granssnitt, som vi upptackte varenda hejdlost smidigt. Utformningen ar ocksa attraherande. I det stora alltsammans ar Swipe-affair:s fargschema behagligt. Samma sak kan ej sagas ifall vissa fran deras konkurrenters sidor.

Tillika om deras blad ar bra finns det en sak vi vill oja pa. De inneha ingen mobilapp. De allra flesta dejtingsidorna dar ute har det, och vi anser att de borde sloka pa den trenden.

Det ar dock inget jatteproblem. Deras blad ar ej blott enkel att anvanda, den ar tillika grymt mobilvanlig. Man kan forbruka exakt synonym funktioner som pa webbversionen.

Dejtingsidan ar bekant pro att uppdateras regelbundet. Swipe-affair:s team arbetar standigt med att hoja plattformen. Om du far problem med sidan ar felet sannolikt redan fixat.

Du kan hantera Swipe-affair gallande sa manga som 26 annorlunda sprak. Det ar utmarkt att spraken kommer fran ett majoritet kontinenter. De ar bland annat:

  • Spanska
  • Norska
  • Danska
  • Turkiska
  • Engelska
  • Portugisiska
  • Hindi
  • Afrikaans

Pris pa Swipe-affair

Ta en blick gallande de dejtingsajter som finns pa marknaden. Dessvarre kostar de en peng. Du tvingas handla poang forut att kunna sparra upp deras funktioner. Detta galler ej pro Swipe-affair eftersom deras tjanster ar helt och hallet gratis.

For att bruka sidan behover du som sagt ”mynt”. Du behover inte forvarva dem. Det finns ett antal uppgifter du kan handla. De ar ganska enkla, och vanligtvis behover du bara logga in forut att ringa mynten.

Sa fort du gjort uppgifterna ar din ”planbok” fullsatt till bredden. Du sparar ej blott pengar, uppgifterna later dig samt besta med i en hejdlost engagerad upplevelse.

Att fa smapengar ar fabulost, men om du vill lite grejer att ske lite snabbare kan du dessutom tata din penningpung i genom att gora affar pengar. Det ar samt enkelt att spendera pa sidan. Detta kan du skapa med bistand fran de vanligaste e-planbockerna saval som med kredit- och betalkort.

Ifall du funderar pa att tata din penningpung finns det en hel rad med paket att valja mellan. De kommer med olika priser.

De flesta tycker inte det kanns sa lajbans att producera betalningar till en dejtingsida. Trots allting delar du med dig fran kansliga bestyr pa plattformen. Dock behover du ej oroa dig for detta pa Swipe-affair. Dejtingsidan inneha kryptering pa militar grad. Detta innebara process för att gifta sig med en invandrare att dina betalningsuppgifter stadse ar sakerstalla.

Bara sa du vet, det finns ocksa verifierade portaler for kortbetalning. Detta garanterar att dina uppgifter ej traffas in fran nagon tredje part.

Kundtjanst

Nagon stig sporadisk kanske du behover en aning assistans. Tack och lov kan man kontakta Swipe-affair:s kundtjanst gallande flertal olika metod. Du kan bega det via deras e-post eller callcenter.

Deras samtalsrepresentanter talar flera annorlunda sprak, sa det ar bara att ringa. Nar det galler deras mail-support kan de avvakta en aning med att respondera. De ar dock kanda pro att vara typ hjalpsamma.

Sudda konto pa Swipe-affair

Swipe-affair ar en fantastisk blad att anvanda. Tidigare eller senare kan det dock ske att du vill sudda ditt konto. Du har kanske har traffat nagon till exempel. Men det ar inga sorg alldenstund detta ar ganska enkel.

Innan du raderar ditt konto sa overvag ifall du amna inaktivera det. Om du inaktiverar ditt konto kommer dina bestyr sina fran sidan. Ingen kommer klara av finn dig tills dess du aktiverar det upprepa. Detta kan goras i genom att du loggar in.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *